8 Ekim 2024

Burdur Valisi Türker Öksüz İl Emniyet ve Jandarma personeli ile bayramlaştı

By haberyaz Haz17,2024

Burdur Valisi Türker Öksüz, Kurban Bayramı programı kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personeli ile bayramlaştı. İlk olarak Göl Polis Dinlenme Tesislerinde Emniyet teşkilatı ile bir araya gelen Vali Öksüz, teşkilat mensuplarının bayramlarını tebrik ederek, bir konuşma yaptı. Programının devamında İl Jandarma Komutanlığında jandarma teşkilatı bir araya gelerek, bayramlarını tebrik eden Vali Öksüz, görev başındaki personelin telsiz marifetiyle bayramlarını kutlayarak, fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vali Öksüz, Göl Polis Dinlenme Tesislerinde yaptığı konuşmada, “Bayramlar hepimizin bildiği gibi sevginin, dostluğun, hoşgörünün kardeşliğin, birlik ve beraberlik içerisinde kudretli olmanın gün yüzüne çıktığı önemli günlerdendir. Bizim inancımıza göre de dargınlıkların bittiği her uzanan ele sevgiyle hoşgörüyle saygıyla karşılık verdiği müstesna günlerdir. Bugünü bu anlamına uygun olarak hepimize sağlık huzur, mutluluk, sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik getirmesini hepiniz için diliyorum. Emniyet Teşkilatı olarak asayişin sağlanması, kamu düzeni zeminin tesis edilmesi suçla, suçluyla mücadele edilmesi, vatandaşımızın huzur ve güvenliliğinin sağlaması için fedakarlık yaparak gayretle çok önemli bir görevi icra ediyorsunuz. Emniyet teşkilatı mensuplarımızın görevlerinde başarılar diliyorum. Yaptığınız görev ve görevinizde gösterdiğiniz üstün başarıdan dolayı huzurlu güvenli İlimizde vatandaşlarımız huzur ve güvenlik içerisinde yaşamlarını sürdürüyorlar. Aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte huzurlu, mutlu, iyiliklerin ve güzelliklerin olduğu güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Bayramlaşma programlarına başta Vali Türker Öksüz olmak üzere İl Jandarma Komutanı Jandarma Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, emniyet ve jandarma personeli katıldı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir