6 Ekim 2024

Valimiz Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz Hanımefendi Çocuklarımızı Ziyaret Etti

By haberyaz Haz16,2024

Valimiz Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz Hanımefendi, Kurban Bayramı dolayısıyla Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Güleç Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarımızı ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında çocuklarımızla yakından ilgilenen Valimiz ve Hanımefendi, onlarla sohbet ettiler ve bayramlarını kutladılar.

Ziyaret sırasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç tarafından kurumun işleyişi, çocukların eğitimleri, sanatsal ve sportif faaliyetleri hakkında bilgiler paylaşıldı. Valimiz Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz Hanımefendi, çocukların mutluluğunu ve genel durumlarını öğrenmek amacıyla bilgi alışverişinde bulunarak çocuklarımızın yanında olduklarını hissettirdiler.

Bu anlamlı ziyaret, çocuklarımızın moral ve motivasyonunu artırmış, onlara sevgi ve desteğimizin devam ettiğini göstermiştir. Valimiz ve Eşi, çocuklarımızı unutmadıklarını ve onların hayatları için çalışıp çaba harcadıklarını bir kez daha gösterdiler.

Bu güzel etkinlik, toplumumuzun en değerli varlıkları olan çocuklarımızın mutluluğunu ve geleceklerini güvence altına almayı amaçlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün değerli çalışmalarını da gözler önüne sermiştir.

Valimiz Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz Hanımefendi’ye bu anlamlı ziyaretleri için teşekkür ediyor, çocuklarımız için gösterdikleri ilgi ve sevgiye minnettar olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir