7 Ekim 2024

Vali Ünlüer ve Protokol, Şehit Mezarlarına ve Bayramlaşma Törenine Katıldı

By haberyaz Haz16,2024

Valimiz Mükerrem Ünlüer ve protokol üyeleri, Kurban Bayramı dolayısıyla Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliği ve Kapıçam Mezarlığı deprem şehitlerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vali Ünlüer ve protokol üyeleri, şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakıp dua etti.
Daha sonra Valiliğimiz koordinasyonunda Kurban Bayramı Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde, Vali Ünlüer, protokol mensupları ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizle bayramlaştı.
Bayramlaşma törenine Vali Ünlüer’in yanı sıra Kahramanmaraş Milletvekilleri, Garnizon Komutanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütlerinin temsilcileri, iş insanları ve vatandaşlarımız da katıldı.
Vali Ünlüer, bayramlaşma programı katılan hemşehrilerimize teşekkür ederek, Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirmesini diledi ve tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir