8 Ekim 2024

Zonguldak’ta Kurban Bayramı Programı Düzenlendi

By haberyaz Haz16,2024

Zonguldak’ta Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık bayramlaşma etkinliği gerçekleştirdi. Belediye binasında yapılan törene, belediye çalışanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve halk katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık ile birlikte, tüm misafirlerle bir araya geldi. Başkan Posbıyık, vatandaşlara güzel ve kazasız bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Programa katılanlar arasında belediye personeli, zabıta ekipleri, itfaiye çalışanları, birim müdürleri, çeşitli siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve gazeteciler yer aldı. Başkan Posbıyık, katılımcılarla sohbet edip çocuklara oyuncak ve harçlık dağıttı.

Konuşmasında Başkan Posbıyık, Ereğli halkı ve tüm insanlık için sağlık ve esenlik dileklerinde bulunarak, ailelerin birlikte güzel bir bayram geçirmelerini temenni etti. Kazasız, belasız ve huzur dolu günler diledi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir