11 Ekim 2024

Kaymakam ve Eşi Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

By haberyaz Haz16,2024

Kaymakam Adem Çelik ve eşi Ayşe Çelik Hanımefendi, Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında şehit aileleri ve gazilerimizin bayramlarını kutlamak üzere hane ziyaretlerinde bulundu. İlçemizde ikamet eden şehit ailelerini ve gazilerimizi ziyaret ederek yalnız bırakmayan Kaymakam Adem Çelik ve eşi Ayşe Çelik, onların bayramlarını tebrik etti.

Kaymakam Çelik, ilk olarak ilçemiz Bağıllı Köyünde ikamet eden Şehit Bayram Şenol’un anne ve babası Ümmü-Durmuş Şenol’u sonrasında sırasıyla Gökçehöyük Köyünde ikamet eden Şehit Ömer Tunçbilek’in ailesini, Çay Köyünde ikamet eden Şehit Ali Öz’ün ailesini, Balkırı Köyünde ikamet eden Şehit Osman Demir’in ailesini, Barla Köyünde ikamet eden Şehit Cengizhan Çepelli’nin ailesini ve son olarak da Gazi Hüseyin Koçarslan’ı evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde, şehit ailelerimiz ile yakından ilgilenen ve Kurban Bayramı’nı kutlayan Kaymakam Çelik, “Şehit ve Gazi ailelerimiz herkesin kalbinde müstesna bir yere sahip tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerimize sabır ve metanet diliyorum. Aynı zamanda tüm gazilerimize ve Şehit ailelerine sağlıklı ve uzun ömürler, nice bayramlar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Şehit ailelerimiz ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Adem Çelik ve eşi Ayşe Çelik Hanımefendi’ye teşekkür ettiler.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir