9 Ekim 2024

Saadet Partisi, Özverili Üyeleriyle Birlikte Büyüyor

By haberyaz Haz16,2024

Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanlığı, parti üyelerinin özverisi ve sadakati sayesinde bugün hala aynı dava etrafında toplandıklarını belirtti. Saadet Partisi yetkilileri, bir davaya inançla ve kararlılıkla bağlı kalmanın önemine dikkat çekerek, bereketin büyüklerle birlikte olmasından güç aldıklarını ifade etti.

Saadet Partisi’nin Kozan İlçe Başkanı, yaptığı açıklamada partinin varlığını sürdürebilmesinin ve büyüyebilmesinin anahtarının üyelerinin vazgeçmemesi olduğunu belirtti. İdeallerine sıkı sıkıya bağlı olan partililerin değer ve inançlarına sahip çıkarak partiyi bugünlere taşıdığını vurgulayan başkan, “Bugün burada hala aynı dava için çalışabiliyorsak, bunu geçmişten bugüne inançla yolumuza devam eden büyüklerimizin ve üyelerimizin özverili çabalarına borçluyuz” dedi.

Bu açıklamalar, Saadet Partisi’nin dayanışma ve birlik içinde olmasının parti için ne denli önem taşıdığını bir kez daha gözler önüne serdi. İlçe Başkanı’nın bu vurgusu, partinin geleceğe olan güvenini ve inancını perçinler nitelikte oldu.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir