9 Ekim 2024

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanlığı’ndan Bayram Kutlama Mesajı

By haberyaz Haz16,2024

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanlığı Temsilcisi Vedat Yaşar, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, bayramların özel günler olduğunu ve hoşgörü, kardeşlik, dostluk ve barışın önem kazandığını belirtti. Yaşar, bayramların bu duyguları pekiştirdiğini ama dünya genelindeki birçok sorun nedeniyle bu mutluluğun tam anlamıyla yaşanamadığını ifade etti.

Yaşar, özellikle Filistin’deki zulüm, fakir ülkelere ilgisizlik, çevre kirliliği ve savaşların hâlâ önemli sorunlar olarak varlığını sürdürdüğünü vurguladı. Türkiye halkının çok verimli topraklara sahip olmasına rağmen, %80’inin açlık ve yoksulluk sınırının altında yaşadığını, bu durumun emekli, dul, yetim, esnaf ve asgari ücretli gibi geniş kitleleri etkilediğini belirtti.

Yürütülen ekonomik politikaların yaşam kalitesini olumsuz etkilediğini ifade eden Yaşar, Türkiye’nin ekonomi, eğitim, sağlık, adalet, tarım ve kültür alanlarında zor günler geçirdiğini söyledi. Her günün bayram tadında olamayacağını kabul etmekle birlikte, doğru politikalar uygulandığında daha adil ve refah dolu bir yaşamın mümkün olduğunu vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda çalıştıklarını dile getiren Yaşar, parti lideri Özgür Özel’in önderliğinde yerel yönetimlerde başarılı hizmetler sunduklarını belirtti. İlk genel seçimlerde iktidara gelerek aydınlık bir geleceği halkla birlikte kucaklayacaklarına inandıklarını ifade etti.

Bu vesileyle basın mensuplarına ve tüm halka bayram tebriklerini ileten Vedat Yaşar, sağlık ve huzur dolu bir bayram dileklerini yineledi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir