8 Ekim 2024

Van Büyükşehir Belediyesi ve Belediyeler Bayram Temizliği Yaptı

By haberyaz Haz16,2024

Van Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu, Tuşba ve Edremit belediyeleriyle birlikte bayram öncesi kent genelinde geniş kapsamlı temizlik çalışmaları yürüttü. Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, bu temizlik çalışmalarına katıldı. Çevre Temizliği ve Zabıta Denetim Koordinasyonu çatısı altında, bayram öncesi başlayan temizlik faaliyetleri bayram sabahına kadar kesintisiz devam etti.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından 25 ana arter ve 65 ara arterde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları gece boyunca sürdü. Eşbaşkanlar Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, sabah saat 03.00’te Maraş Caddesi’nde temizlik ekiplerini ziyaret ederek çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyaret sırasında onlara İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Canan Uzunay, Meclis Başkan Vekili Tuncer Sağınç, Dem Parti Meclis Grup Eş Sözcüsü Dilgeş Aslan’ın yanı sıra genel sekreter ve yardımcıları ile ilgili daire başkanları eşlik etti.

Eşbaşkanlar, Cumhuriyet Caddesi boyunca yürüyerek yurttaşların yoğun ilgisi eşliğinde çalışmaları takip etti ve cadde yıkama çalışması yaptı. Aynı zamanda, esnaf ve yurttaşlarla da sohbet ederek onların bayramlarını kutladı. Eşbaşkanlar, Van halkının bayramı temiz ve düzenli bir kentte karşılaması için yoğun bir mesai harcayan tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir