8 Ekim 2024

Kurban Bayramı Mesajı

By haberyaz Haz16,2024

Toplumumuzun manevi zenginliği olan bayramlarımız, bizleri birlik ve beraberlik içinde ortak duygu ve düşüncelerde buluşturarak, üzüntülerimizi, sevinçlerimizi birlikte yaşamayı sağlamaktadır. Yüzyıllardır inancımızın temelini teşkil eden ve geleceğe daha da güvenle bakmamıza vesile olan bu istisnai günlerde bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran bir Kurban Bayramı’na daha hep birlikte ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bizleri farklı kılan özelliklerimizden sevinçte ve kederde birlik beraber olabilme, kenetlenebilme, tek yürek olarak hareket edebilme kabiliyeti sayesinde binlerce yıldır ayakta kalmayı başaran millet olarak; dargınlıkları, kırgınlıkları bir kenara bırakarak mutluluk, dostluk, kardeşlik, neşe duyguları içeresinde kutladığımız bayram sevincini sınırlı tutmamalı, bu özel günlerde gösterdiğimiz güzel hasletlerimizi bütün bir yıla yayarak, hayatımız boyunca bu atmosferi hep birlikte yaşamalıyız.

Valilik olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli önlemler alınmıştır. Bayram sevincimizin bir hüzne dönüşmemesi için, seyahate çıkacak olanlar başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına riayet etmelerini bekliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kastamonuluhemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem aziz milletimiz hem de tüm insanlık için barışa huzura ve refaha vesile olmasını diliyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Meftun DALLI
#KurbanBayramı #ManeviZenginlik #Beraberlik #Huzur #Güven #Dostluk

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir