7 Ekim 2024

Ağrı Belediyesi Eş Başkanları’ndan Kutlama Mesajı

By haberyaz Haz16,2024

Gazetecilik 5N1K kurallarına göre özgünleştirme yapılarak, Haberimize dönüştürülmüş metin burada yer alacak. Sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle, hürmetle selamlıyor; mübarek Kurban Bayramı’nızı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Rabbimize, bizleri bir Kurban Bayramı’na daha sağlıkla, huzurla ve afiyetle ulaştırdığı için sonsuz hamd ediyoruz. İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyoruz. Bayramların birlik, beraberlik ve kardeşliği hatırlatan mübarek günler olduğunu vurguluyoruz. Kurban Bayramı, özellikle kurban ibadetiyle paylaşma ve dayanışmanın zirveye çıktığı bereketli bir zamandır. Birlik, beraberlik ve paylaşma duygusunu bu bayramda da yaşatalım. Büyüklerimizi ziyaret ederek, ellerinden öpelim, onların hayır duasını alalım. Küçüklerimizi de sevindirelim, bayram kültürümüzün kıymetini onlara iyi anlatalım.

Ağrı Belediyesi Eş Başkanları Hazal Aras ve Memet Akkuş, Kurban Bayramı için tüm tedbirlerin alındığını belirtti. “Zabıta ekiplerimiz başta olmak üzere birimlerimiz, vatandaşlarımızın huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için gereken tüm tedbirleri aldı. Bayram boyunca yurttaşlarımızın olası yaşayacağı sıkıntıları gidermek için ekiplerimiz 24 saat kesintisiz mesai yapacak,” dedi.

Eş Başkanlar Hazal Aras ve Memet Akkuş, Kurban Bayramı’nın halk ve İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk, esenlik ve sağlık getirmesi temennisinde bulunarak, “Bayramınız mübarek olsun,” diyerek mesajlarını sonlandırdılar.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir