6 Ekim 2024

İskilip Kaymakamı Ramazan POLAT’tan Kurban Bayramı Mesajı

By haberyaz Haz15,2024

Paylaşma ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı, Milletimizin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlenerek gönül birliği oluşturduğu, insanlar arasında dostluk ve kardeşlik duygularının canlanmasına vesile olan bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Değerli İskilip’li  hemşehrilerim; unutmamalıyız ki sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar, üzüntüler ve acılar da paylaşıldıkça azalır. Toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bayram günlerinde engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı, şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi ziyaret etmek, dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır.

İnanıyorum ki, bu bayramda da kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hizmet etmekten onur ve mutluluk duyduğum siz değerli İskilip’li hemşerilerimin ve tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

 
Ramazan POLAT  

İskilip Kaymakamı

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir