9 Ekim 2024

Valimiz Mustafa Yavuz İl Jandarma Komutanlığı’nı Ziyaret Etti

By haberyaz Haz15,2024

Valimiz Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse ile birlikte İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek’in ve personelin Kurban Bayramlarını ve Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 185. yılını kutladı.

Valimiz Mustafa Yavuz, tören mangasını selamlamasının ardından İl Jandarma Komutanlığı şeref defterini imzaladı. Ardından İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Gökcek’ten teşkilatın çalışmaları ve Bayram tedbirleri hakkında bilgi aldı.

Valimiz Mustafa Yavuz, Jandarma Teşkilatının 185 yıldır Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası ve milletimizin güvenliği için özveriyle görev yaptığını belirterek, “Jandarma teşkilatımız, her zaman ve her koşulda vatanımızın ve milletimizin en büyük savunucularından biri olmuştur. Kahraman jandarmalarımız, en zor şartlarda bile görevlerini fedakarca yerine getirmeye devam etmektedirler. Bu vesileyle, Jandarma Teşkilatımızın 185. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum.” dedi.

Valimiz Mustafa Yavuz, ayrıca; jandarma personeli ve ailelerininin Bayramını tebrik ederek, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmelerini diledi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir