6 Ekim 2024

Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Özel Eğitim Öğrencisi Zeynep Uykur’un Karne Sevincine Ortak Oldu

By haberyaz Haz15,2024

Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, özel eğitim öğrencisi Zeynep Uykur’un başarılı bir dönem geçirdiği Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Karabacak, Uykur’un karne sevincine ortak oldu ve güzel bir tatil geçirmesi dileğinde bulundu.

Ziyaret sırasında Karabacak, özel eğitim öğrencisi Zeynep Uykur ile sohbet etti ve Uykur’un başarılı bir dönem geçirdiğini öğrendi. Karne sevincine ortak olan Karabacak, Uykur’a iyi dileklerde bulunarak güzel bir tatil geçirmesini temenni etti.

Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından paylaşılan bilgiye göre, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak’ın Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyareti öğrenciler ve öğretmenler arasında olumlu bir etki yarattı. Karabacak’ın öğrencilerle birebir iletişim kurması ve onların başarısına destek vermesi öğrencilerin motivasyonunu artırdı.

Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, özel eğitim öğrencisi Zeynep Uykur’un karne sevincine ortak olarak öğrencinin motivasyonunu artırdı ve güzel bir tatil diledi. Öğrenci ve öğretmenler arasında iyi bir iletişim kurarak başarılı bir dönem geçirmelerini sağladı.

#AltınovaİlçeMilliEğitimMüdürü #ZeynepUykur #KarneSevinci

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir