6 Ekim 2024

Kurban Bayramı Mesajı

By haberyaz Haz15,2024

Aziz milletimizin kültüründe yer alan değerlerimizin bütün halinde paylaşıldığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygularının perçinlendiği, geçmişte olduğu gibi bugün de bizler için müstesna bir yere sahiptir.

Bu bayramda da aziz şehitlerimizin aileleri, çocukları ve kahraman gazilerimiz başta olmak üzere, akrabalarımızı, dostlarımızı, komşularımızı unutmamalıyız. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere daha özenle kucak açmalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerini, sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz.

Kıymetli hemşehrilerim; inanıyorum ki, bu bayramda da birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak; kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.

Sevgili hemşehrilerim, bildiğimiz üzere bayram günlerinde trafik her zamankinden daha yoğun oluyor; sevdiklerinize giderken büyük acıların yaşanmaması adına trafikte azami dikkat içinde olmanızı önemle rica ediyorum. Huzurlu bir bayram için Valiliğimize bağlı tüm birimlerimiz görev başında, teyakkuzda olacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kurban Bayramı’nın ülkemize ve Şehitler Diyarı Osmaniye’mize hayırlar getirmesini diliyorum. Başta siz değerli Osmaniyeli hemşehrilerim olmak üzere, aziz milletimizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, büyüklerimin ellerinden, evlatlarımızın gözlerinden öpüyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Dr. Erdinç YILMAZ

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir