6 Ekim 2024

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Gazimiz İstihkam Uzman Çavuş Ahmet Akbaş’ı Evde Ziyaret Etti

By haberyaz Haz15,2024

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Kurban Bayramı arifesinde Gazimiz İstihkam Uzman Çavuş Ahmet Akbaş’ı evinde ziyaret etti. Ziyarete, 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar da katıldı. Ziyaret sırasında Kur’an-ı Kerim okundu.

Gazimiz ve ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, bayramlarını kutladı. Şehitlerimize ve Gazilerimize minnet borcumuzun asla ödeyemeyeceğini ifade ederek, “Şehitlerimizin Aileleri ve Gazilerimizin her zaman yanındayız. Bu vesileyle, Şehitlerimize ve ebediyete intikal eden Gazilerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, hayatta olan Gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Şehitlerimizin Ailelerinin ve Gazilerimiz ile Ailelerinin Kurban Bayramını kutluyorum.” dedi.

Gazimiz İstihkam Uzman Çavuş Ahmet Akbaş, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensuplarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Vali Yılmaz, ziyaretlerinin sonunda, Gazimize Kur’an-ı Kerim ve Bayrağımızı takdim etti.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir