6 Ekim 2024

Beşiktaş’ın Yeni Transferi Gabriel Paulista Açıklamalarda Bulundu

By haberyaz Haz15,2024

Beşiktaş’ın yeni transferi Gabriel Paulista, Beşiktaş YouTube kanalına özel açıklamalarda bulundu. Takıma katıldığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Paulista, “Arma için savaşan bir oyuncu olacağım” dedi.

Beşiktaş’ın YouTube kanalına verdiği röportajda, “Beşiktaş gibi büyük bir kulübe katıldığım için çok mutluyum. Burada büyük hedeflerimiz var ve ben de bu hedefler için elimden geleni yapacağım. Taraftarların desteğini hissetmek harika, bu tezahüratlar beni motive ediyor. Beşiktaş forması altında sahada savaşan bir oyuncu olacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu.

Paulista, şehrin futbol atmosferinden ve kulübün tarihinden de etkilendiğini belirtti. “İstanbul, futbol için yaşayan bir şehir. Buradaki tutku gerçekten büyüleyici. Beşiktaş’ın köklü tarihine yakışır bir performans sergilemek için sabırsızlanıyorum” dedi.

Bugün Beşiktaş taraftarlarına büyük umutlar taşıyan bir oyuncu olarak tanıtılan Gabriel Paulista, takıma katıldığından dolayı heyecanını ve ne kadar istekli olduğunu belirtti. Beşiktaş yönetimi ve taraftarlarının da Paulista’dan beklentileri büyük.

Bu özel röportajın tamamını Beşiktaş JK’nin resmi YouTube kanalında izleyebilirsiniz.

#Beşiktaş #GabrielPaulista #Transfer #Futbol

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir