5 Ekim 2024

Kaymakam Ali GÜLDOĞAN Bayram Ziyaretleri

By haberyaz Haz15,2024

Kaymakam Sayın Ali GÜLDOĞAN ve beraberinde Garnizon Komutanı Hv.Plt.Tuğg. Mete KUŞ, Kurban Bayramı vesilesiyle Kaymakamlık olarak Piyade Er Halil AYDOĞDU’nun annesi Mahmuriye AYDOĞDU ve Türk Silahlı Kuvvetleri Gazisi Mehmet YILMAZ’ı evlerinde ziyaret etti. Bu özel günlerde, toplumun önemli mensuplarına yapılan ziyaretler, dayanışma ve birlik mesajlarının verildiği bir fırsat olmuştur.

İlçemiz Kaymakamı, Şehit ailemiz ve Gazi ailemiz ile bir süre geçirip, ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Böylece, Devletimizin imkanlarıyla, Şehit Yakınlarımız ve Gazilerimizin her zaman yanında olduğunu da ifade etti. Şehit Yakınları ve Gazilerimize devletin sağladığı desteklerin kesintisiz ve etkin bir şekilde sürdürüleceği mesajı verildi.

Bu ziyaret, insanlarımızın birbirleriyle bir araya gelip, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesi adına da önemlidir. Bu tür etkinlikler, toplumun farklı kesimlerinin birbirine daha iyi anlamasını ve yardımlaşma bilincini artırmayı hedeflemektedir.

Kaymakam Ali GÜLDOĞAN ve Mete KUŞ, ziyaretlerin ardından Şehit Yakını ve Gazi Ailelerimize bir kez daha bayramlarını tebrik etti ve her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir