6 Ekim 2024

15 Temmuz Şehitlerimize Onur Yemeği Düzenlendi

By haberyaz Tem12,2024

Osmaniye Valiliği tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında, şehit polis memuru Mehmet Karacatilki ve gazilerimiz anısına bir onur yemeği düzenlendi. Vali Dr. Erdinç Yılmaz, askeri yetkililer, belediye başkanı vekili, cumhuriyet başsavcısı, vali yardımcısı, il genel meclisi başkanı, il özel idaresi genel sekreteri, aile ve sosyal hizmetler il müdürü, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı programda, şehidimizin ailesi ve gaziler ile aileleriyle sohbet edildi.
Program Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı ve şehitlerimiz için dua edildi. Vali Yılmaz yaptığı konuşmada, darbe girişimi sırasında kahramanca mücadele veren şehidimizin ailesi ve gazilerin yanlarında olduğunu belirtti. Türkiye’nin karanlık bir geceyle başlamasına rağmen, bu kahramanlar ve bu millet sayesinde aydınlık bir güneş doğdu. Vali Yılmaz, şehitlerimizin ve gazilerimizin minnetle anıldığını ve milletin her türlü hainliklere karşı korunmasını diledi.
Program sonunda Vali Yılmaz, tüm katılımcılara teşekkür ederek, şehitlerimizin ve gazilerimizin ruhlarının şad olması temennisinde bulundu.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir