6 Ekim 2024

15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ve Milletin Zaferi Konferansı

By haberyaz Tem12,2024

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ Anma programları kapsamında, Valiliğimiz koordinesinde düzenlenen “15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ve Milletin Zaferi Konferansı” Valimiz Mustafa Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Karabük Zübeyde Hanım İl Halk Kütüphanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa, Valimiz Mustafa Yavuz, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.İsmail Ragıp Karaş, Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, Karabük Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr.Öğretim Üyesi Abdül Samet Çelikçi tarafından “15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ve Milletin Zaferi” konferansı verildi.

Milletimizin tarih boyunca devletini, bayrağını ve kardeşliğini hedef alan hainler karşısında hep dik durduğunu kaydeden Çelikçi; milletimizin devletiyle birlikte tarihte az bulunur bir bütünleşmeyle 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin bertaraf edildiğini ifade etti.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir