6 Ekim 2024

Valimiz Mustafa Yavuz, Şehit Metin Arslan’ın Ablasını Evinde Ziyaret Etti

By haberyaz Tem12,2024

FETÖ hain darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde Şehit düşen Metin Arslan’ın ablası Nurcan Arslan, Valimiz Mustafa Yavuz’u evinde ağırladı. Valimiz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette, hain darbe girişiminde hayatını kaybeden Metin Arslan’ın ailesine başsağlığı diledi.

Valimiz Mustafa Yavuz, ziyaretinde 15 Temmuz gecesi hainlere geçit vermeyen aziz şehitlerimizin hakkının hiçbir zaman ödenmeyeceğini vurguladı. Milletimizin, hain darbe girişimine karşı nasıl kararlılıkla durduğunu ve birlikte nasıl ayakta kaldığını tüm dünyaya gösterdiğini belirtti. Ülkemizin kahramanlarının birlik ve beraberlik duygularıyla vatan sevgisini perçinlediğini sözlerine ekledi.

Ziyarette, Valimiz Mustafa Yavuz’a İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Müftüsü Ercan Aksu ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aburrahman Bilgiç de eşlik etti.

Valimiz Mustafa Yavuz’u evinde ağırlayan Nurcan Arslan, ziyaret için teşekkürlerini iletti. Şehit Metin Arslan’ın ailesi olarak devletimizin yanlarında olduğunu hissetmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir