6 Ekim 2024

İlçe Kaymakamımızdan 15 Temmuz Mesajı

By haberyaz Tem12,2024

İlçe Kaymakamımız Sayın Ali CANDAN, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Kaymakam Sayın CANDAN mesajında şu ifadelere yer verdi:

15 Temmuz 2016 tarihinde hain Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY), Milli irademize ve ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı, hain bir darbe girişiminde bulunmuştur. Bu hain darbe girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde O’nun milletine inancı ve kararlı iradesiyle, şanlı Türk Ordusunun gerçek unsurlarının tertemiz imanı ve ferasetiyle, Emniyet güçlerimizin kahramanca direnişi ve Cumhurbaşkanımızın davetiyle canını hiçe sayan Aziz Türk Milletinin taşıdığı Çanakkale ruhuyla engellenmiştir.

15 Temmuz 2016 günü, Aziz Milletimiz, hain terör örgütünün kalkışmasını, dosta düşmana Türk’ün gücünü, azim ve kararlığını göstermiştir.

Türk Milleti, yaşadığı coğrafya itibariyle, Malazgirt’ten-Çanakkale’ye, Sakarya’dan-15 Temmuzdaki hain kalkışmaya kadar bir çok kez var olma mücadelesi vermiş olup, hürriyetinden, bağımsızlığından, birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini defalarca kanıtlamıştır.

Geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu gibi hain girişimler yaşanacaktır. Bu nedenle, şanlı tarihimizden ders alarak, suretleri değişen fakat amaçları aynı olan ihanet şebekelerine en güzel cevabı, yaşananları unutmadan, rehavete kapılmadan, vatanımızı en iyi şekilde muhafaza ve müdafaa etmeye kendimizi adayarak sağlayacağız. Birlik ve beraberlik ruhumuzu her daim diri tutacak ve buna kast edenlere müsaade etmeyeceğiz.

Atalarımızdan bize kalan şanlı mirasın, bizden sonraki nesillere aktarılması boynumuzun borcudur.

Bu vesileyle, eşsiz fedakârlıklarını hiçbir zaman unutamayacağımız aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir