6 Ekim 2024

Vali Yılmaz, Deprem Konutlarına Yerleşen Vatandaşları Ziyaret Etti

By haberyaz Tem12,2024

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Toprakkale’de TOKİ tarafından yapılan Deprem Konutlarına yerleşen depremzede vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etti. Ziyarette Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer ve AFAD İl Müdür Vekili Muhammed Mustafa Ardıç da yer aldı.

İlk olarak depremzede vatandaşımız Hamza Loşoğlu ve ailesini daha sonra da depremzede vatandaşımız Osman Öz ve ailesini evlerinde ziyaret eden Vali Yılmaz, vatandaşlarımızla bir süre sohbet etti. Vatandaşlarımızın evlerinin hayırlı olmasını dileyen Vali Yılmaz, “Sizi böyle huzur içinde mutluluk içinde görmek bizi çok sevindirdi.” dedi. Vatandaşlarımız ise evlerinden çok memnun olduklarını ifade ederek, “Devletimizden Allah razı olsun. Çok memnunuz. Her zaman dualarımız sizlerle.” dediler.

Vali Yılmaz ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Depremde evlerini kaybeden vatandaşlarımız, TOKİ tarafından yapılan yeni evlerine taşındılar ve burada yaşamaya başladılar. Yoğun ve hızlı bir şekilde, depremden etkilenen, evlerini kaybeden hemşehrilerimizi kalıcı konutlarına kavuşturuyoruz. Bugün de iki ailemizi ziyaret ettik, iki ailemiz de memnuniyetlerini belirttiler, huzurlu olduklarını söylediler. Bizler de hemşehrilerimizin huzurlu ve mutlu yaşayacakları kalıcı konutlarına kavuşmaları anlamında büyük bir gayret gösteriyoruz. Yaptığımız planlamaya göre; depremden etkilenen bütün hemşehrilerimizin evlerini bu yılın sonuna kadar büyük oranda tamamlamış olacağız, evlerine kavuşmuş olacaklar. Bu süreç hızlı bir şekilde devam ediyor. Allah, milletimize devletimize zeval vermesin. Hemşehrilerimizin, huzur içinde yaşayacakları evlerine kavuştuklarında o mutluluklarını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Onlara hizmet etmek bizi çok mutlu ediyor. Huzur içinde, mutluluk içinde evlerinde yaşamalarını diliyorum. Konutlarına geçmek isteyen hemşehrilerimizi de bir an evvel konutlarına kavuşturmak için çalışmalarımız çok hızlı, yoğun devam ediyor. Konutlarımızın hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir