6 Ekim 2024

Avanos Kaymakamı Aziz GÖLBAŞI’na Veda Yemeği

By haberyaz Tem12,2024

Avanos Kaymakamlığı görevini başarıyla yürüten Sayın Aziz GÖLBAŞI, 2023 yılı Eylül ayından bu yana görev yaptığı Avanos’taki veda yemeğiyle uğurlandı. Veda yemeği, Avrasya OTEL’de düzenlendi ve davete birçok önemli isim katıldı.

Veda yemeğine Avanos Cumhuriyet Savcısı Mustafa AÇIKGÖZ, Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan SARITAŞ, İl genel meclis üyeleri, belde başkanları, muhtarlar, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Aziz GÖLBAŞI, yaptığı teşekkür konuşmasında Avanos’ta geçirdikleri 10 aylık süre boyunca sıkıntısız ve huzurlu günler yaşadıklarını belirtti. Kendisini Avanos halkının bir hemşerisi gibi hissettiğini ifade eden Kaymakam, Avanos’a gittikleri her yerde saygı ve sevgi gördüklerini dile getirdi. Ayrıca eşiyle birlikte aynı duyguları yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Aziz GÖLBAŞI, tayininin çıkmasının Avanos’tan kopmak anlamına gelmediğini vurguladı ve bundan sonra da Diyarbakır’da halka hizmet etmeye devam edeceğini belirtti. Ayrıca Kaymakam, Avanos Adliyesi, Avanos Belediyesi ve diğer kamu kurumları ile koordineli bir şekilde başarılı işler gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Veda yemeği sonunda Kaymakam Aziz GÖLBAŞI, davetlilere teşekkür ederken kendisine sunulan hediyeyi kabul etti. Daha sonra hatıra fotoğrafları çektirildi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir