6 Ekim 2024

Salihli Kaymakamı Sayın Ali GÜLDOĞAN, Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğüne Veda Ziyareti Gerçekleştirdi

By haberyaz Tem12,2024

Salihli Kaymakamı Sayın Ali GÜLDOĞAN, 2024/187 Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile Manisa İli Salihli Kaymakamı olarak atandı. Kaymakam GÜLDOĞAN, görevine başlamadan önce veda ziyareti için Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğüne gitti.

Kaymakam GÜLDOĞAN, Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğüne yaptığı veda ziyaretinde personellerle bir araya geldi. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atama kararnamesi sonucu Salihli’ye atanmasıyla ilgili duygularını paylaşan GÜLDOĞAN, “Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde geçirdiğim süre boyunca çok güzel deneyimler yaşadım. Tüm personellere yardımları ve destekleri için teşekkür ederim. Salihli’de yeni görevimde de aynı başarıyı göstermeye çalışacağım” dedi.

Veda ziyaretinde Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü de Kaymakam GÜLDOĞAN’a teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Salihli Kaymakamı Sayın Ali GÜLDOĞAN, Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğüne yaptığı veda ziyaretinin ardından Salihli’ye dönerek görevine başladı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir