5 Ekim 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İmzalanan Protokol ile Emeklilere İndirim ve Hediyeler!

By haberyaz Tem12,2024

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 2024 yılı “Emekliler Yılı” olarak ilan edildi. Bu kapsamda Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve IYAŞ firması arasında imzalanan protokol ile emeklilere yönelik indirim ve hediyeler sunulacak. Isparta Valiliği’nde Vali Aydın Baruş nezaretinde gerçekleşen imza töreninde Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hüseyin Karagöz ve IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı protokolü imzaladılar.

Protokol kapsamında, 15 Temmuz 2024 ile 31 Aralık 2024 tarihleri arasında IYAŞ marketlerinden 750 TL ve üzerinde yapılacak alışverişlerde yüzde 10 indirim uygulanacak. Bunun yanı sıra, IYAŞ marketlerinden 1.000 TL ve üzerinde alışveriş yapanlar arasında düzenlenecek çekilişlerle birbirinden güzel hediyeler dağıtılacak.

Isparta’ya önemli katkılar sunan ve emeklilere bu şekilde kolaylık sağlayan IYAŞ’ın bu adımı Vali Baruş tarafından memnuniyetle karşılandı. Vali Baruş, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı’ya teşekkür etti ve emeklilerin bu fırsatlardan yararlanması için www.emekliler.gov.tr sitesini takip etmelerini tavsiye etti.

Emeklilerin bu protokol ile gelen indirimleri ve hediyeleri yakından takip edebilmeleri adına www.emekliler.gov.tr sitesini ziyaret etmeleri önemlidir.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir