8 Ekim 2024

15 Temmuz Gazimize Ziyaret

By haberyaz Tem11,2024

Kaymakamımız Ali Sırmalı, eşi Nuray Sırmalı hanımefendi ve İlçe SHM Müdürü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında Gazimiz Servet Biçer ve ailesini ziyaret etti.

Gazetecilik 5n1k kurallarına göre özgünleştirilen haberimizde, Kaymakamımız ve beraberindeki heyetin, 15 Temmuz Gazimiz olan Servet Biçer ve ailesinin yanında yer aldığı vurgulanmaktadır. Önemli bir anma etkinliği olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleştirilen bu ziyaret, Kaymakamımızın vatanseverlik duygularını ve Gazimize olan minnettarlığını göstermektedir.

Bu anlamlı ziyarette, Kaymakamımız Ali Sırmalı ile eşi Nuray Sırmalı hanımefendi ve İlçe SHM Müdürü, Gazimiz Servet Biçer ve ailesi ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında, Gazimiz ve ailesiyle duygusal anlar yaşandı ve birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Bu güzel anma etkinliği ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü bir kez daha anlam ve önem kazanmaktadır. Kaymakamımız Ali Sırmalı ve beraberindeki heyet, Gazimiz Servet Biçer ve ailesine olan saygılarını ve minnettarlıklarını dile getirerek, ülkenin direniş ruhunu bir kez daha vurgulamıştır.

#DemokrasiVeMilliBirlikGünü #15Temmuz #GazimizeZiyaret

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir