7 Ekim 2024

Kurban Bayramı Tatili Boyunca Çanakkale’de Trafik Denetimleri Devam Ediyor

By haberyaz Haz15,2024

Kurban Bayramı tatilinde kazaları en aza indirmek için Çanakkale İl genelinde Emniyete ve Jandarma ekipleri vatandaşımızın trafik güvenliği için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Vali İlhami AKTAŞ, Kurban Bayramı tatilinde trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla başlatılan denetimler kapsamında 1915 Çanakkale Köprüsü ve Saltık Polis Uygulama Noktalarında trafik ekiplerince gerçekleştirilen trafik denetimlerine katıldı.

Uygulama noktasında görevli Emniyet Personeliyle bir süre görüşerek sohbet edip yapılan uygulamalar ve faaliyetler hakkında bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, trafik uygulama noktasında görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Trafik kontrol noktasında vatandaşlarla görüşen Vali İlhami AKTAŞ, araç sürücülerine trafik kurallarıyla ilgili uyarıcı bilgiler verdi.

Trafiğe çıkan vatandaşlarımızın trafik kurallarına ve alınan tedbirlere uymalarının önemine değinen Vali İlhami AKTAŞ, kurban bayramı tatili boyunca trafik tedbirleri kesintisiz uygulanacağını belirtip vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlayarak kazasız hayırlı yolculuklar yapmaları temennisinde bulundu.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir