6 Ekim 2024

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

By haberyaz Tem11,2024

Bartın Üniversitesi Kutlubey Yerleşkesi Kütüphane Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Din Boyutuyla 15 Temmuz” konferansı büyük ilgi gördü. Valimiz Dr. Nurtaç Arslan, ilimiz protokol üyeleri, öğretim görevlileri, basın mensupları, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Programın açılış konuşmalarıyla devam eden konferansta, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ejder Okumuş tarafından “Din Boyutuyla 15 Temmuz” konusu ele alındı. Moderatörlüğünü Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed Yamaç’ın yaptığı konferans, katılımcılardan büyük ilgi ve beğeni topladı.

Programın sonunda Valimiz Dr. Nurtaç Arslan, ilimiz protokolü ve katılımcılar, fuaye alanında düzenlenen “Milletin Zaferi Poster Sergisi” ve “15 Temmuz Kitapları Sergisi”ni gezme fırsatı buldu. Sergiler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün anlam ve önemini vurgulamak adına büyük bir anlam taşımaktadır.

Bu anlamlı etkinlikle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün önemi bir kez daha vurgulanmış ve vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik duygusu pekiştirilmiştir.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir