7 Ekim 2024

Manisa’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Düzenlenecek

By haberyaz Tem11,2024

Manisa’da düzenlenecek “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlik programı belli oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde, milletimizin ortaya koyduğu üstün cesaret ve kahramanlıkla bertaraf edilmiştir. Aziz milletimizin bundan sonra böyle kalkışmalara canı ve kanı pahasına asla geçit vermeyeceğini açık ve net bir şekilde ortaya koyduğu 15 Temmuz günü, 2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanunda 25.10.2016 tarihinde yapılan değişiklikle “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” olarak ilan edilmiştir.

Demokrasimize kasteden bu ve benzeri darbe girişimlerine karşı toplumsal desteğin sürdürülebilir kılınması, ulusal/uluslararası kamuoyuna demokrasi zaferinin ve FETÖ yapılanmasının daha etkili anlatılması için 15 Temmuz günü çeşitli anma etkinlikleri düzenlenecektir.

Bu yıl “Milletin Zaferi” konseptiyle gerçekleştirilecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir