10 Ekim 2024

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı’nın düzenlediği imza günü ve söyleşi programı

By haberyaz Tem10,2024

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Kadirli Şubesi, Eğitimci Yazar Mansur Işıkbol’un “Cumhuriyetin 100. Yılı Tarih Baba” kitabının imza günü ve söyleşi programını düzenledi. Kadirli Öğretmenevinde gerçekleştirilen programa Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli Kaymakamı Yakup Güney, Kadirli Belediye Başkan Vekili Nail Eskimez, Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Kadirli Şubesi Başkanı Duran İsaoğlu ve ilçe müdürleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Kadirli Şubesi Başkanı Duran İsaoğlu yaptı. İsaoğlu, “Eğitimci Yazar Mansur Işıkbol’un Cumhuriyetin 100. Yılına özel yazdığı Tarih Baba romanının tanıtım ve imza gününe hoş geldiniz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” dedi. Programda şiir de okundu.

Eğitimci Yazar Mansur Işıkbol ise konuşmasında, “Konuşmama başlamadan önce bütün şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Kitabı tamamladım ve Sayın Valimize gönderdim. Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyada en büyük ikinci devlet. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğinin teminatı olan Türk dünyası benim dünyam.” dedi.

Programda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz da Mansur Işıkbol’un çalışmalarını övgüyle değerlendirerek, “Tarihimiz, bölgemiz, yaşadığımız yerler konusunda çocuklarımızın öğrenmesine önemli katkılar sağlayacak eserlere imza atan Mansur Işıkbol Hocamızı kutluyorum. Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfımızın böyle önemli etkinliklere imza atması takdire değer. Başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir