5 Ekim 2024

Edirne İl Jandarma Komutanlığı “Göçmen Kaçakçılığı” ile Mücadele Ediyor

By haberyaz Tem11,2024

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde “Göçmen Kaçakçılığı” ile mücadele etmektedir. Bu kapsamda, göçmen şahısların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan ve haksız kazanç elde etme peşinde olan organizatör şahısların bağlantılarını ortaya çıkarmak ve failleri yakalayarak adli mercilere teslim etmek amaçlanmaktadır.

Son bir hafta içinde, Edirne İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan çalışmalar neticesinde, (5) organizatör şahıs ile (282) göçmen şahıs yakalanmıştır. Organizatörler, göçmen kaçakçılığında kullandıkları (4) araç ile birlikte ele geçirilmiştir.

Yakalanan göçmenler, ülkelerine iade edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edilmiştir. Şüpheli (5) organizatör ise adli makamlara sevk edilmiş ve araçları yed-i emin otoparkına teslim edilmiştir.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşayabilmesi için gece gündüz demeden aralıksız çalışmalarını sürdürecektir. Halkımızın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde bu mücadeleye devam edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir