7 Ekim 2024

Adem KELEŞ, Görev Süresi Sonunda İlçede Veda Ziyaretleri Gerçekleştirdi

By haberyaz Tem10,2024

Kaymakamımız Adem KELEŞ, ilçemizdeki görev süresinin sona ermesi nedeniyle Çubuk Adliyesine ve ilçemizdeki STK temsilcilerine, siyasi parti ilçe başkanlıklarına ve sanayi kuruluşlarına veda ziyareti gerçekleştirdi.

Görev süresi boyunca ilçemizde birçok projeye imza atan Kaymakamımız Adem KELEŞ, veda ziyaretlerinde ilçedeki kurum ve kuruluşların temsilcileriyle bir araya gelerek teşekkürlerini iletti. Ziyaretlerde görev süresi boyunca yapılan çalışmalar ve elde edilen başarılar değerlendirildi.

Halkın sorunlarını dinleyen ve çözüm odaklı çalışmalara imza atan Kaymakamımız Adem KELEŞ, ilçemizdeki STK temsilcilerine ve siyasi parti ilçe başkanlarına da başarılar dileğinde bulundu. Sanayi kuruluşlarını ziyaret eden Kaymakamımız, ilçede yapılan yatırımları ve istihdam artışını takdir etti.

Kaymakamımız Adem KELEŞ’in görev süresinin sona ermesiyle birlikte ilçede duygu dolu bir veda gerçekleşti. İlçe halkı ve kurum temsilcileri, Kaymakamımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir