7 Ekim 2024

Van Büyükşehir Belediyesi, Yıpranan Levhaların Bakım ve Onarımını Yapıyor

By haberyaz Tem10,2024

Van Büyükşehir Belediyesi, çevresel faktörler ve mevsim şartlarından dolayı yıpranan cadde, bulvar ve sokak isim levhalarının bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Belediyenin İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen numarataj çalışmaları kapsamında, yenilenen levhaların bakımı ve onarımı yapılıyor. Bu çalışmalar sayesinde, yurttaşların gitmek istedikleri adreslere daha rahat ulaşmaları amaçlanıyor.

Yıpranan isim levhaları, zamanla hasar görerek adres bulmayı zorlaştırmakta ve kent estetiğine zarar vermektedir. Bu durumu fark eden İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, söz konusu levhaların bakım ve onarımını başlattı. Çalışmalar, İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerinde yoğunlaşmakta olup, kent genelinde devam etmektedir.

Bakım ve onarım çalışmaları ile hem sağlıklı bir kent adres envanteri oluşturulması, hem de kentleşmenin takibinin sağlanması hedefleniyor. Van Büyükşehir Belediyesi’nin numarataj çalışmaları sayesinde, kent sakinleri ve ziyaretçileri adreslerine daha kolay ulaşabilecekler.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir