7 Ekim 2024

Kemer Belediye Başkanı İsmail ASAN, Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet ŞİMŞEK ve eşi Kaymakamımız Sayın Zeynep DEMİR’e makamında ziyarette bulundular.

By haberyaz Tem10,2024

Kemer Belediye Başkanı İsmail ASAN, Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet ŞİMŞEK ve eşi Kaymakamımız Sayın Zeynep DEMİR, birlikte önemli bir görüşme gerçekleştirdiler. Ziyaret, Kemer Belediye Başkanı İsmail ASAN’ın makamında gerçekleşti. Görüşme sırasında, burdur belediye başkan adayı Mehmet ŞİMŞEK ve eşi Zeynep DEMİR ile Kemer Belediye Başkanı İsmail ASAN arasında fikir alışverişi yapıldı ve ortak projeler üzerinde konuşuldu.

Ziyaretin ardından İsmail ASAN, Mehmet ŞİMŞEK ve Zeynep DEMİR birlikte poz vererek, medya mensuplarının sorularını yanıtladı. İsmail ASAN, “Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet ŞİMŞEK’in tecrübesini ve vizyonunu çok takdir ediyorum. İşbirliği yaparak, bölge için önemli projelere imza atacağız” dedi.

Mehmet ŞİMŞEK ise “Kemer Belediye Başkanı İsmail ASAN’ın başarılı çalışmalarını yakından takip ediyorum. Kendisiyle bir araya gelerek fikir alışverişi yapmak bana büyük bir motivasyon sağladı. Birlikte çalışacağımız projelerle bölgeye önemli katkılar sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleştirilirken, İsmail ASAN, Mehmet ŞİMŞEK ve Zeynep DEMİR’in uyumlu bir şekilde çalışacaklarının sinyallerini verdikleri görüldü.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir