6 Ekim 2024

Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden YKS Hazırlığı İçin Rehber Hazırlandı

By haberyaz Tem10,2024

Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlık sürecindeki öğrencilere destek olmak amacıyla önemli bir adım attı. İlçedeki öğretim gören 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak, verimli bir şekilde sınava hazırlanmalarını sağlamak amacıyla bir rehber hazırlandı.

Bu önemli çalışmada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretim Şubesi koordinasyonunda Mustafa Azmi Doğan Anadolu Lisesi tarafından bir rehber oluşturuldu. Rehberin sunulması amacıyla bir ziyaret gerçekleştiren Şube Müdürü Erkan Tuzsuz, Mustafa Azmi Doğan Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Uçar ve Müdür Yardımcısı Hüseyin Özdemir, rehberi İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş’a sundular.

YKS Rehberi, öğrencilerin sınav tarihine kadar takip edebilecekleri çalışma programını, konu ağırlıklarını, geçmiş yıllarda çıkmış soruların dağılımlarını ve verimli ders çalışma tekniklerini içermektedir. Bu rehberin, öğrencilerin sınav başarısını artırmak adına önemli bir katkı sağlaması hedeflenmektedir.

Hazırlanan rehber, öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak kurgulanmış olup, sınav hazırlık sürecinde ne denli faydalı olacağı ve etkileri merakla beklenmektedir. Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bu çalışmanın öğrencilerin başarılarına önemli bir katkı sağlayacağına inanmaktadır.

Kaynak: Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir