6 Ekim 2024

Bartın Sağlıklı Hayat Merkezi Gebe Bilgilendirme Sınıfı

By haberyaz Tem9,2024

Bartın Sağlıklı Hayat Merkezi, “SAĞLIKLI GEBE, SAĞLIKLI BEBEK” anlayışıyla başlatılan Gebe Bilgilendirme Sınıfı eğitim ve faaliyetlerine devam ediyor. Bu sınıf, annelerin mutlu, huzurlu ve bilinçli bir gebelik ve doğum süreci yaşamalarına yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Gebe Bilgilendirme Sınıfı, annelerin sağlığını ve gebeliğin oluşumunu ele alarak eğitimler vermektedir. Aynı zamanda gebelikte beslenme, doğuma hazırlık ve doğum, anne rolü ve iletişim, bebek beslenmesi (emzirme), bebek sağlığı ve bakımı, doğum sonu kadın sağlığı ve aile planlaması gibi temel konular üzerine de bilgilendirmeler yapılmaktadır.

Sınıftaki eğitimlerin yanı sıra, anne adaylarına pilates ve gebelik yogası eğitimleri de sunulmaktadır. Bu sayede hem bedensel hem de zihinsel olarak gebeliğe hazırlanmaları desteklenmektedir.

Gebelik, mutluluk kaynağı olmasının yanı sıra yeni bir yaşam düzeni gerektiren ve düzenli takip gerektiren bir süreçtir. Sağlıklı Hayat Merkezi’ndeki eğitimler sayesinde, oluşabilecek risk faktörlerine karşı önlem almak, risk faktörlerini erken dönemde tanıyarak sağlık kuruluşlarına en kısa sürede başvurmak ve en kısa sürede tedaviye başlamak hedeflenmektedir. Bu şekilde anne ve bebek hayatı korunmaktadır.

ANNELİĞE HAZIRLIK KURSUNA KİMLER KATILABİLİR?
Anne olmayı planlayanlar, gebeler, eşleri ve anneye yardımcı olacak kişiler ile doğum fizyolojisi, doğum ve yenidoğan bakımına ilgi duyan herkes kurslara katılabilir.

Detaylı bilgi ve iletişim için: 0 378 228 40 10
Adres: Aladağ Mah. 14. Sok. No:14 Merkez/Bartın (İl Emniyet Müdürlüğü Arkası)

#Bartın #SağlıklıHayatMerkezi #GebeBilgilendirmeSınıfı #GebelikEğitimi #DoğumEğitimi

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir